Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Η Αστρολογία των 13 Ζωδίων Ο Οφιούχος το Νέο Ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου

Κανάτας,ΒασίληςΑ.Αστρολογίατων13ζωδίων:Ο Οφιούχοςτονέοζώδιοτουζωδιακούκύκλου/ΒασίληςΚανάτας.

-έκδ.-Αθήνα:KlaudiosPtolemaiosPublications,2011.-192σ.·21x14εκ.
Διακίνηση:
ΔίκτυοΕρμής.

Διάθεση: ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ, Ε., & ΣΙΑ Ε.Ε, Χ.Τρικούπη 11α 2103811201,

ΣΙΜΟΣ, Μαυροκορδάτου 9, 2103830491


ISBN
978-954-92725-2-9(Μαλακόεξώφυλλο)
16,00(Τελ.ενημ:1/6/2011)·ΗτιμήπεριλαμβάνειΦ.Π.A.6,5%.

 ''Όρα το μέλλον''

(Δελφικό παράγγελμα)

Από τον ''ΟμφαλότηςΓής'' ξεκινά μια ακόμη πρωτοποριακή θεωρία με συγγραφέα τον Βασίλη Αυγέρη Κανάτα.

Πρόκειται για την Νέα Θεωρία της Αστρολογίας των 13 ζωδίων που διατυπώνεται σε παγκόσμια πρώτη με το Βιβλίο ''Αστρολογία των 13 Ζωδίων'', Εκδόσεις Klaudios Ptolemaios στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα.

Ο Βασίλης Αυγ. Κανάτας είναι Φυσικός και έχει κάνει την διπλωματική εργασία του στην Αστρονομία – Ουρανογραφία με θέμα ''Περί Αστερισμών'' στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μετά από πολύχρονη έρευνα διατυπώνει την θεωρία του αλλάζοντας πολλά αναχρονιστικά στοιχεία της παλαιάς θεωρίας και προσθέτει επιστημονικά δεδομένα και παραμέτρους που προσαρμόζουν τον Ζωδιακό κύκλο και την Αστρολογία στο σήμερα.

Οι Πλανήτες, η Σελήνη και ο Ήλιος με την νέα θεωρία βρίσκονται στην πραγματική τους θέση. Ο Ωροσκόπος για την Αστρολογία των 13ων Ζωδίων απεικονίζεται από την θέση της Σελήνης , του Ουράνιου Σώματος που επηρεάζει πραγματικά την ζωή μας .

Στις σελίδες του Βιβλίου ο αναγνώστης μαθαίνει τον ρόλο των Ηλιακών Κηλίδων και την επιρροή τους στην καθημερινότητά μας , στο οικογενειακό , φιλικό , εργασιακό ,περιβάλλον στις ανθρώπινες σχέσεις , στην συμπεριφορά μας καθορίζοντας συγκεκριμένα ατομικά χαρακτηριστικά.

Το Βιβλίο η ''Αστρολογία των 13 Ζωδίων'' αναδεικνύοντας τα αληθινά επιστημονικά δεδομένα έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον της Αστρολογικής Κοινότητας αλλά και εκατοντάδων αναγνωστών .

Το Βιβλίο διατίθεται από πολλά βιβλιοπωλεία των Αθηνών και μέσω ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων στο internet.