Ο Ήλιος μεταβαίνει στον Οφιούχο την 29 Νοεμβρίου 2016

Ο Ήλιος στον Οφιούχο. Εικόνα από την εφαρμογή Star Walk

Έχουν περάσει αισίως 2 1/2 μήνες από την ανακοίνωση της ΝΑΣΑ ότι τα ζώδια είναι 13 και σήμερα 29 Νοεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται θριαμβευτικά ετούτη την φορά στον Οφιούχο, το 13ο ζώδιο της Αστρολογίας. Η ανωτέρω εικόνα αναπαριστά την αλήθεια σε ότι αφορά τις θέσεις του Ήλιου της Σελήνης και των πλανητών στον ουράνιο θόλο όπως αυτοί φαίνονται από την Γη μας καθώς αυτοί βρίσκονται στον Οφιούχο την 29η Νοεμβρίου 2016. 

Την ίδια ώρα κάποιοι παρωχημένοι και παλαιολιθικοί Αστρολόγοι καταφέρνουν να δουν μια άλλη εικόνα με την δύναμη της φαντασίας τους. Βλέπουν τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Κρόνο και τον Ερμή στον Τοξότη (την 29 Νοεμβρίου 2016). Μη τους ξυπνάτε. Αφήστε τους στον ύπνο τους. Όλοι οι επιστήμονες, οι Αστρονόμοι, η ΝΑΣΑ κάνουν λάθος για τους παραδοσιακούς Αστρολόγους. Εμείς τους παραδίδουμε στον έλεγχο της επιστήμης χωρίς την οποία δεν μπορεί να υπάρξει Αστρολογία.


Όλη η αλήθεια της Αστρολογίας υπάρχει μόνον μέσω των 13 Ζωδίων. Αυτό είναι πλέον ένα επιβεβαιωμένο γεγονός.
Ο Ηλιος θα παραμείνει στον Οφιούχο μέχρι την 17 Δεκεμβρίου 2016, μετά εισέρχεται στον Τοξότη.
Αυτό που πρέπει να ξέρει κανείς είναι ότι η αλλαγή στα ζώδια φέρνει ευρύτερες αλλαγές στο όλο σύστημα της Αστρολογίας. Στον τρόπο που υπολογίζουμε τον Ωροσκόπο. Στους οίκους και στις ερμηνείες των θέσεων των πλανητών. Μην ξεχνάμε ότι η Αστρολογία τείνει συνεχώς να ερμηνεύει την θέση μας στο όλον και συνιστά ένα εργαλείο αυτογνωσίας και όχι καθημερινή πρόβλεψη για την ζωή μας.
Σήμερα υπάρχει εξειδικευμένο λογισμικό για τα 13 Ζώδια, βιβλίο, Αστρολόγοι, ιστοσελίδες και γνώσεις. Με την χρήση Η/Υ το κτίσιμο ενός ωροσκοπίου 13 Ζωδίων είναι παιχνιδάκι. Ως εκ τούτου οι νέοι Αστρολόγοι μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα.