Γιατί χρειάζεται να ακολουθήσουμε την θεωρία της Αστρολογίας των 13 Ζωδίων;

 

Διότι ο ουρανός έχει αλλάξει από την εποχή που οι Αρχαίοι Έλληνες Αστρολόγοι θεμελίωσαν την Τροπική - Ωροσκοπιακή Αστρολογία. Τώρα χρειαζόμαστε πλέον μια Νέα Αστρολογική Θεωρία, η οποία σε συνεργασία με την Αστρονομία, θα εξηγήσει με επιστημονικό τρόπο το πως ο κλάδος αυτός της γνώσης θα λειτουργήσει στο μέλλον. Να εξηγήσει επίσης τι σημαίνει το καθένα από τα Νέα 13 Ζώδια στην ζωή μας. Αυτή η Θεωρία υπάρχει, είναι η Αστρολογία των 13 Ζωδίων. Θεμελιώνεται επαρκώς στο βιβλίο "Το βιβλίο της Αστρολογίας των 13 Ζωδίων του Βασίλη Κανάτα". Τώρα, ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει την Νέα Θεωρία (δείτε περισσότερα στην σελίδα για το Λογισμικό της Αστρολογίας των 13 Ζωδίων). Τα Σεμινάρια της Αστρολογίας των 13 Ζωδίων θα ξεκινήσουν σε μερικούς μήνες και απευθύνονται σε εκείνους που επιθυμούν μια βαθύτερη κατανόηση του αντικειμένου.

Το Ζώδιό μας έχει αλλάξει εξ αιτίας της Μετάπτωσης των Ισημεριών, δηλαδή της κίνησης της τομής που Ουράνιου Ισημερινού με την εκλειπτική κατά 50.2" (δευτερόλεπτα της μοίρας) κάθε έτος.


Έτσι η τροχιά του Ήλιου στον ουρανό, όπως φαίνεται από την Γη μας, έχει αλλάξει. Τώρα ο Ήλιος περνά μέσα από 13 Ζωδιακούς Αστερισμούς: Ιχθείς - Κριός - Ταύρος - Δίδυμοι - Καρκίνος - Λέων - Παρθένος - Ζυγός - Σκορπιός - Οφιούχος - Τοξότης - Αιγόκερως - Υδροχόος.

Το παλαιό σύστημα με τα 12 Ζώδια δεν δουλεύει πια. Έχει καταστεί ένα θρησκευτικό δόγμα. Οι Τροπικοί Αστρολόγοι ακολουθούν τα χνάρια του Κλαύδιου Πτολεμαίου και άλλων αρχαίων Αστρολόγων. Το χειρότερο όμως γι' αυτούς είναι ότι ακόμη θεωρούν τον ουρανό όπως ήταν πριν 2000 χρόνια! Χρησιμοποιούν ειδικά τεύχη, τα Αλμανακ, ώστε να γυρίσουν τον ουρανό πίσω στο 100 μ.Χ.!!

Με την Νέα Θεωρία, σε μερικές περιπτώσεις, το 10% των ανθρώπων κρατά το παλαιό του Ζώδιο. Αλλά για την συντριπτική πλειοψηφία του 90%, το Ζώδιο τους έχει αλλάξει. Αυτό είναι επιστημονικό δεδομένο. Κάνετε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το αληθινό σας ζώδιο.

Διαβάστε το εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο της Αστρολογίας των 13 Ζωδίων ΕΔΩ.