Ιχθείς 13 Ζωδίων

Ιχθύες 13 Ζωδίων

 

Γεννημένοι από 11/12 Μαρτίου έως 18/19 Απριλίου (η ημερομηνία αλλάζει λίγο ανάλογα με το έτος, δείτε τους πίνακες στο μενού αριστερά για μεγαλύτερη ακρίβεια)

Οι Ιχθύες 13 Ζωδίων, περιλαμβάνουν τμήμα των παλαιών Ιχθύων, γεννημένων από 12 έως 20 Μαρτίου. Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι, γεννημένοι μέχρι 20 Απριλίου, είναι παλαιοί Κριοί.

Οι Ιχθύες είναι ο νέος ηγέτης του Ζωδιακού κύκλου και αυτό έχει επιπτώσεις στον πολύπλευρο και πολυτάλαντο χαρακτήρα του. Κάτι που τους διακρίνει από το παλαιό τους ζώδιο είναι ο μικρότερος εγωισμός και η μεγαλύτερη θετικότητα στα πεδία που τους ενδιαφέρει. Κατά τ' άλλα είναι εξ ίσου παρορμητικοί και παθιασμένοι με τις διάφορες εκφάνσεις και τα δώρα της ζωής.
Οι Ιχθύες είναι ευγενικοί, καταδεκτικοί αλλά και επιπόλαιοι. Το μυαλό τους γεννά ιδέες και νεωτερισμούς και οι περισσότεροι έχουν τόλμη να υλοποιήσουν νέες προτάσεις κόντρα στον κοινό νου.
Σε κάποιο βαθμό οι δυο Ιχθύες που αποτελούν το σήμα του Ζωδίου τους, αντιπροσωπεύουν τις δυο αντίθετες και διαφορετικές φύσεις τους που δύσκολα συμβιβάζονται. Αυτό όμως, ο συμβιβασμός των αντιθέτων, είναι το δυνατό τους χαρτί που καταφέρνουν να το χρησιμοποιούν για να χτίζουν με μοναδικό τρόπο τις φιλίες και τις σχέσεις τους.