Κριός 13 Ζωδίων

Κριός 13 Ζωδίων

 


Γεννημένοι από 18/19 Απριλίου έως 13/14 Μαΐου (η ημερομηνία αλλάζει λίγο ανάλογα με το έτος, δείτε τους πίνακες στο μενού αριστερά για μεγαλύτερη ακρίβεια)
Ο Κριός 13 Ζωδίων, περιλαμβάνει τμήμα των παλαιών Κριών, γεννημένων από 18 έως 20 Απριλίου. Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι, γεννημένοι μέχρι 13/14 Μαίου, είναι παλαιοί Ταύροι.
Ο Νέος Κριός είναι το Ζώδιο που έχει υποστεί το μεγαλύτερο σοκ λόγω της έκπτωσής του από την θέση του οδηγού των Ζωδίων. Θέση που ανήκει πλέον δικαιωματικά στους Ιχθύες 13 Ζωδίων επειδή περιέχουν την τομή του ουράνιου Ισημερινού με την εκλειπτική, την φαινομένη τροχιά του Ήλιου στον ουρανό. Μόνο κάποιοι από τους γεννημένους 18 έως 20 Απριλίου παραμένουν Κριοί.
Το Νέο χαρακτηριστικό του Κριού των 13 Ζωδίων είναι η σταθερότητα. Είναι επίσης η ανθεκτικότητα στις επιθέσεις άσπονδων φίλων.
Έχουν επιμονή στους στόχους και λογική να τους κατευθύνει σ' αυτούς. Άλλες αρετές σας είναι το πείσμα και η άρνηση της αποτυχίας. Επιδιώκετε την ασφάλεια μένοντας πιστοί στις παραδόσεις και εκδηλώνετε κτητικότητα με άγαρμπο πολλές φορές τρόπο. Δεν σας χαλάει η καθημερινή επανάληψη ασχολιών που απολαμβάνετε. Αγαπάτε τα υλικά αγαθά αλλά οι αξίες σας είναι πάνω από αυτά. Είστε καλοί οικογενειάρχες και πιστοί σύντροφοι.
Έχετε ευθύτητα και ειλικρίνεια που μπορεί να σας βάζει μερικές φορές σε δύσκολη θέση αν και αυτό δεν φαίνεται να σας απασχολεί και τόσο. Για σας προέχει η υπεράσπιση της άποψής σας. Όμως μ' αυτό τον τρόπο κερδίζετε αμέσως την εμπιστοσύνη των άλλων.