Καρκίνος 13 Ζωδίων

Καρκίνος 13 Ζωδίων

 

Γεννημένοι από 20/21 Ιουλίου έως 9/10 Αυγούστου (η ημερομηνία αλλάζει λίγο ανάλογα με το έτος, δείτε τους πίνακες στο μενού αριστερά για μεγαλύτερη ακρίβεια)
Ο Καρκίνος 13 Ζωδίων, περιλαμβάνει ελάχιστους παλαιούς Καρκίνους, γεννημένους την 20 και 21 Ιουλίου. Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι, γεννημένοι μέχρι 10 Αυγούστου, είναι παλαιοί Λέοντες.

Ο Καρκίνος 13 Ζωδίων είναι ενθουσιώδης και θετικός σε τέτοιο βαθμό που διαρρηγνύει τις σχέσεις με το παλαιό ζώδιο που φέρει το όνομά του. Η νέα πανοπλία του κάβουρα – Καρκίνου – είναι η χαρούμενη διάθεση μαζί με την ανθεκτικότητα στις κακουχίες της ζωής. Έχει το θάρρος της γνώμης του και μπορεί να φθάσει στο στο όριο του δράματος για να υποστηρίξει τους φίλους του.
Έχει έντονη προσωπικότητα και μοιράζει απλόχερα ότι κατέχει στους ανθρώπους που εμπιστεύεται.
Σε κάποιο βαθμό όμως πιστεύει ότι η ισχυρή πανοπλία του θα τον προστατέψει από την σκληρότητα και την υποκρισία του κόσμου.
Πιστεύει ακράδαντα στα ιδανικά του και δύσκολα επηρεάζεται από τρίτους. Οι επιλογές του είναι μάλλον προβλέψιμες στην ζωή αλλά όχι βαρετές ούτε μονότονες... Πολλές φορές του αρέσει να πηγαίνει, σαν τον κάβουρα, ανάποδα στο ρεύμα και το απολαμβάνει!