Παρθένος 13 Ζωδίων

Παρθένος 13 Ζωδίων

 

Γεννημένοι από 16/17 Σεπτεμβρίου έως 30/31 Οκτωβρίου (η ημερομηνία αλλάζει λίγο ανάλογα με το έτος, δείτε τους πίνακες στο μενού αριστερά για μεγαλύτερη ακρίβεια)
Η Παρθένος 13 Ζωδίων, περιλαμβάνει παλαιούς Παρθένους, γεννημένους από 16/17 έως 22 Σεπτεμβρίου. Επίσης όλους τους παλαιούς Ζυγούς από 23 Σεπτεμβρίου έως 23 Οκτωβρίου και τέλος παλαιούς Σκορπιούς από 24 έως 30/31 Οκτωβρίου.

Η Παρθένος 13 Ζωδίων είναι το μεγαλύτερο Ζώδιο στον ουράνιο θόλο και ο Ήλιος ταξιδεύει ούτε λίγο ούτε πολύ 44 ημέρες σ' αυτό! Οι Παρθένοι έχουν λοιπόν ως κύριο χαρακτηριστικό την αναζήτηση και επιδίωξη αρμονίας στην ζωή τους. Ξέρουν περισσότερο από τα άλλα ζώδια τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουν και τι αυτό που πρέπει να επιτύχουν ώστε να εκπληρώσουν τις επιδιώξεις τους. Αντιλαμβάνονται πρώτοι την όποια ανισορροπία στις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως στους οικείους τους και με επιδεξιότητα και θάρρος προχωρούν, όταν είναι δυνατό, στην αποκατάσταση της ισορροπίας! Αδύνατο σημείο τους είναι η αναποφασιστικότητά τους μπροστά στις δύσκολες επιλογές που θέτει η ζωή. Παραδόξως η κρίση τους είναι οξυμένη, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις όποιες αναστολές τους.
Συνάπτουν δυνατές φιλίες και κινούνται άνετα σε μια παρέα αφού αφομοιώσουν πλήρως την φιλοσοφία της. Είναι πρακτικοί στο μέτρο που απαιτείται για την αρμονική συμβίωσή τους στην εργασία και την κοινωνία γενικά.