Υδροχόος των 13 Ζωδίων

Υδροχόος 13 Ζωδίων

 

Γεννημένοι από 15/16 Φεβρουαρίου έως 11/12 Μαρτίου (η ημερομηνία αλλάζει λίγο ανάλογα με το έτος, δείτε τους πίνακες στο μενού αριστερά για μεγαλύτερη ακρίβεια)
Ο Υδροχόος 13 Ζωδίων, περιλαμβάνει ελάχιστους παλαιούς Υδροχόους από 15/16 έως 18 Φεβρουαρίου και πολλούς παλαιούς Ιχθείς γεννημένους από 19 Φεβρουαρίου έως 11/12 Μαρτίου.

Κύριο χαρακτηριστικό του Υδροχόου είναι η φαντασία σε κάθε έκφανση της ζωής του. Έχει επίσης ευσπλαχνία και ροπή προς την προστασία των αδυνάτων πληθυσμών του πλανήτη, προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων. Είναι εκφραστικός και ντόμπρος και τα ιδανικά του για μια δίκαιη κοινωνία αποτελούν κυρίαρχο κομμάτι του πιστεύω του! Σε πρακτικό επίπεδο έχει ενδοιασμούς μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις και είναι δεκτικός στον διάλογο αλλάζοντας σχετικά εύκολα άποψη αν αυτή είναι τεκμηριωμένη από τον συνομιλητή του. Πάντοτε δίνει βάση στα επιχειρήματα και τα επιστημονικά δεδομένα.
Είναι επίσης ονειροπόλος και έλκεται από το υπερβατικό και το παράξενο. Στις συζητήσεις όμως δέχεται ανυπερθέτως την λογική. Είναι συναισθηματικός, ευσυγκίνητος και πιστός στις αξίες της οικογένειας.