Το βιβλίο της Αστρολογίας των 13 Ζωδίων του Βασίλη Κανάτα

Η Αστρολογία των 13 Ζωδίων είναι ένα βιβλίο που εισηγείται μια νέα θεωρία για τον πανάρχαιο αυτό κλάδο. Αυτό το κάνει διότι η Δυτική Αστρολογία έχει πλέον ξεπεραστεί από την ίδια την ζωή και τα δεδομένα της έχουν καταστεί αρχαία από την ξαδέρφη της, την επιστήμη της Αστρονομίας. Η μετάπτωση των Ισημεριών, δηλαδή η μετακίνηση του σημείου τομής του ουράνιου ισημερινού με την εκλειπτική, κατά 50,2'' δευτερόλεπτα της μοίρας ετησίως, μετακινεί αντίστοιχα τις προβλέψεις της Αστρολογίας μακρυά από την πραγματικότητα κάθε έτος. Από το 100 μ.Χ., που έγραψε ο Κλαύδιος Πτολεμαίος την “Τετράβιβλο”, τα ζώδια έχουν μετακινηθεί περίπου 29,2° μοίρες στον ουράνιο θόλο, αρκετά ώστε όλες οι προβλέψεις της Δυτικής Αστρολογίας να είναι 100% λάθος.

 

Η Αστρολογία των 13ων Ζωδίων λαμβάνει υπ' όψιν της όλα τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα βάσει των πραγματικών θέσεων των 13ων Ζωδιακών Αστερισμών και δίνει διέξοδο στην Αστρολογία. Ο μόνος δρόμος πλέον γι' αυτήν είναι η αποδοχή των 13ων Ζωδίων και της νέας θεωρίας. Βάσει αυτής οι πλανήτες, η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται στην πραγματική τους θέση. Ο Ωροσκόπος για την Αστρολογία των 13ων ζωδίων απεικονίζεται από την θέση της Σελήνης, του ουράνιου σώματος που επηρεάζει πραγματικά την ζωή μας, και όχι από κάποιον Αστερισμό. Τέλος οι Ηλιακές Κηλίδες που τεκμηριωμένα έχουν επιπτώσεις στην Γη και τους ανθρώπους παίρνουν ένα σημαντικό ρόλο στην Νέα Αστρολογία.

 

Μόνο η Αστρολογία των 13ων Ζωδίων είναι τεκμηριωμένη και έχει ισχυρές βάσεις στις επιστήμες και δη στην Αστρονομία. Δέχεται την επιρροή που έχουν οι πλανήτες στην ζωή μας, μέσω της αλληλεπίδρασής τους με τον Ήλιο και την διαταραχή του μαγνητικού πεδίου του και κατ' επέκταση του μαγνητικού πεδίου της Γης μας...

 

Αγοράστε το βιβλίο στα Ελληνικά στα Βιβλιοπωλεία αλλά και τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία.

 

http://www.captainbook.gr/book/167078/astrologia-ton-13-zodion

 

Στην Αγγλική γλώσσα το βιβλίο πωλείται στο Βιβλιοπωλείο:

 

http://www.amazon.co.uk/Astrology-13-SIgns-Zodiac-Ophiuchus/dp/9549272516

 

Στα Αγγλικά σε ebook (ηλεκτρονικό βιβλίο) πωλείται στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία:

 

http://www.smashwords.com/books/view/65541

 

http://www.amazon.com/dp/B00558WMBM

 

Ως ebook στα βιβλιοπωλεία: Amazon.com / Apple store / Barnes & Noble Nook / Sony ebookstore / Smashwords                                                                                             

 

Ως βιβλίο στα βιβλιοπωλεία: Amazon.com / Indiebound / Barnes&Noble  /AmazonUk / bookdepository.co.uk /  deastore.com 

 

/ akademika.no / Lehmanns Media /  Captainbook.gr

 

Βιογραφικό:

 

Ο Βασίλης Κανάτας γεννήθηκε στην Άμφισσα του Δήμου Δελφών την 3η Ιανουαρίου 1967. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας στην Ελλάδα. Έκανε την διπλωματική εργασία του στην Αστρονομία - Ουρανογραφία με θέμα: “Περί Αστερισμών”. Στο έργο αυτό περιέγραψε τους 88 Αστερισμούς του ουράνιου θόλου και ήρθε σε επαφή με την Ωροσκοπιακή Αστρολογία μέσω των 13 Ζωδιακών Αστερισμών.

 

Η επαφή του με την Αστρολογία άλλαξε την ζωή του διότι έκτοτε ασχολήθηκε με την ιδέα των 13 Ζωδίων. Διάβασε τους αρχαίους συγγραφείς που θεμελίωσαν την Ωροσκοπιακή Αστρολογία και κυρίως τον Κλαύδιο Πτολεμαίο. Τα τελευταία 20 χρόνια θεμελίωσε την θεωρία του με το βιβλίο “Αστρολογία των 13 Ζωδίων” μελετώντας την Αστρονομία και την Αστρολογία.

 

Από το 1992 που αποφοίτησε ασχολήθηκε με την Ερασιτεχνική Αστρονομία, αγοράζοντας τηλεσκόπιο και μελετώντας σχεδόν καθημερινά τον έναστρο Ουρανό. Σήμερα είναι ερασιτέχνης Αστρονόμος και μέλος του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας “Αχυρόστρατα” που εδρεύει στον Δήμο Δελφών. Στις συναντήσεις του συλλόγου έχει κάνει παρουσιάσεις για επιστημονικά θέματα καθώς και θέματα Ουρανογραφίας.

 

Εδώ και 20 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά στον Τουριστικό Τομέα στην περιοχή των Δελφών

 

Εκτός από Ελληνικά μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και λίγα Ιταλικά.

 

Ασχολείται με τα κοινωνικά δίκτυα και το ίντερνετ από το 1994 ενώ γνωρίζει προγραμματισμό Η/Υ. Κατασκευάζει λογισμικό για την επιχείρησή του αλλά και για εξυπηρέτηση κοινωφελών σκοπών.

 

Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.